aCam's FotoPage

By: acam aka Shahrul Nizaam

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[Archive]
Wednesday, 11-Jan-2006 00:00 Email | Share | | Bookmark
koleksi end 2005

from my balcony...
langit nak runtuh!!
my opis...
View all 6 photos...


Monday, 19-Dec-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Harris kawen...

pinang terbelah...
King of the day
Queen
View all 17 photos...
[/img]http://1.srv.fotopages.com/1/8657034.jpg[img]


Selamat dah member aku sorang ni....


Friday, 9-Dec-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Koleksi....

pero2
best nye tidooo....
Jambatan Sg.Perak
View all 14 photos...
Allo sumerr...dah sekian lame aku tak update fotopages aku ni...so, ni ade la sikit2 foto dari koleksi yg aku ambik...main campur2 je nih,hehe



Thursday, 11-Nov-2004 00:00 Email | Share | | Bookmark
Buka posa kat OU..

Jom buka!!
Aje & Fida :)
Amir & Anis :)
View all 9 photos...
Haa..pic ni time buka posa kat OU semalam..leh dipanggil majlis buka puasa secara berperingkat sbb amir+anis sampai dulu, pastu baru aku+awin...pastu meirul dgn hp yg t'tinggal kat umah struggle dtg carik kitorg kat OU tu sampai dpt..lastly aje+fida sampai..Ade 7 org sume, 99% nama mula dgn A : acam,awin,amir,anis,ameirul & fida..hehe


Friday, 15-Oct-2004 00:00 Email | Share | | Bookmark
my 1st batch pics...

it's bowling time @ flamingo bowl
kat mane ni eh??
last year pic...kat umbai melaka
these 3 pics are my 1st batch yg diupload ke fotopages ni..setelah sekian lame register, baru arini nak upload,hehe...


[Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net